Schermafbeelding 2019-03-22 om 13.40.50_

Catja de Rijk

In 2015 stond mijn leven letterlijk en figuurlijk stil. Ik heb een hartstilstand gehad met als gevolg daarvan een prachtige Bijna Dood Ervaring een BDE. Het heeft mijn leven enorm verrijkt, het is nooit meer hetzelfde geworden. Het is het allermooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen.

Ik ken geen angst en boosheid meer en ik ben hier enorm positief en sterk uitgekomen. De enorme hoogsensitiviteit die hierdoor versterkt is, heb ik in positieve energie om kunnen zetten.

Inmiddels ben ik werkzaam als coach om mensen terug te brengen in hun kracht. Ook heb ik een boek uitgegeven over deze indrukwekkende BDE ervaring.

Titel van mijn boek "Het kan ons allemaal gebeuren"  

www.catjaderijk.nl

 

  • Facebook Catja de Rijk
IMG_5853 kopie.jpg

Bob Coppes

Voor mij vormen

BDE-en de beste mogelijkheid om dicht bij de waarheid te komen, omdat BDEers voorbij onze zichtbare wereld hebben

kunnen kijken. Ik heb veel BDEers gesproken en heb enkele boeken geschreven over wat een BDE is en welke prachtige en stimulerende betekenis het kan hebben

in het leven van elk van ons.

www.christophor.nl 

IMG_5706.jpg

Mirjam Leféber

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen tijdens hun spirituele ontwikkeling, en heb onder andere ook mensen na een BDE mogen ondersteunen in de

zoektocht na deze ervaring.

Door de BDE staat de aura, onze beschermlaag, open en komen geluid, licht en andere prikkels harder binnen. Door uitleg en praktische oefeningen kunnen BDE'ers (en niet-BDE'ers) zich prettiger voelen.

www.mirjamleféber.nl

 

 

  • Facebook Social Icon