Schermafbeelding 2019-02-18 om 17.36.44_

In harmonie met Het Licht  (De universele boodschap van de Bijna-Doodervaring)

Op dit moment bevinden we ons in de nasleep van een zeer ernstige financiële crisis. Het zijn cruciale tijden, want we zijn op een splitsing aangekomen. Volgens sommige BDE’ers is deze rommelige tijd noodzakelijk om ons te laten inzien dat we in dit eenheidsuniversum, waarin we ons allemaal bevinden, zeer fundamenteel met elkaar zijn verbonden. Velen van ons zullen deze waarheid gaan inzien, en we zullen ons als vanzelf richten meer in harmonie komen met het Licht doordat we ons gaan richten op ons lange termijn 'ons-belang'. Uiteindelijk zal de wereld er beter op worden. 

 

Er zijn meer boodschappen in dit boek, zoals: er zijn geen mindere zielen, we zijn allemaal belangrijk omdat we allemaal Het Licht in ons dragen, we hebben allemaal een belangrijke taak op aarde te doen, we zijn allemaal onontbeerlijk, we hebben allemaal het recht terug te gaan naar waar Het Licht is (het is ons geboorterecht). 

 

Dit boek is in april 2012 onder de titel In harmonie met het Licht bij Ankh Hermes verschenen (ISBN 978-90-202-0207-6). De Duitse editie kwam in februari 2012 onder de titel Der Himmel ist ganz anders bij Aquamarin Verlag uit.

 

Oorspronkelijke titel: Messages from the Light

Ondertitel: True Stories of Near-Death Experiencers and Communication from the Other Side

SelectBooks, ISBN 978-1-59079-245-2

Schermafbeelding 2019-02-18 om 17.36.26.

Bijna-Doorervaringen en Wereldreligies (Getuigenis van Universele Waarheid)

In dit boek worden de essenties van vijf grote wereldreligies vergeleken met de essenties die uit de BDE’en naar voren komen. De conclusie die de schrijver in dit boek trekt, is dat de echte essentie van elk van de religies terug kan worden gevonden in BDE’en, maar andersom kunnen niet alle essenties van de BDE’en in elk van de religies worden teruggevonden. Dat betekent dat BDE’en universeler zijn dan elk van de afzonderlijke religies.  

 

ASPEKt uitgeverij, 2008, ISBN-10: 90-5911-680-1

BDE en de zoektocht naar het Licht.jpg

Bijna-Doodervaringen en de zoektocht naar het licht